Foto op plexiglas

Een foto op Plexiglas is een exclusieve manier om je foto met tekst te presenteren in huiselijke of zakelijke sfeer. Met een foto op Plexiglas breng je doorgaans een strakke, moderne uitstraling in het interieur aan. Als je kiest voor een foto op Plexiglas moet je alleen wel op een paar dingen letten:

Kwaliteit van de foto

Een foto op Plexiglas stat bekend om de uiterste precisie die naar voren komt in iedere foto.Dit maakt de foto ook zo mooi en je raakt op een grote foto op Plexiglas ook nooit uitgekeken, maar als de kwaliteit te wensen overlaat, dan wordt de foto op plexiglas niet zo mooi en is het zonde van de investering.

Kleuren van de foto

Een foto op Plexiglas reflecteert relatief veel licht. Daarom is een zwart-wit foto vaak niet zo geschikt als foto op Plexiglas. Een foto op Plexiglas komt het beste tot zijn recht als je felle en heldere kleuren hebt in de foto. Een foto van een mooie Turkse markt met veel kruiden etc. leent zicht perfect. Net als een foto in de smalle straatjes van een Middellands vissersdorpje bijvoorbeeld. Hou hier rekening mee voordat je de foto bestelt en lees ook eens wat rond over tips van ervaringsdeskundigen!

Goedkoop = Duurkoop

Let niet alleen op de kwaliteit van je foto, maar let vooral ook op de kwaliteit van de aanbieder. Print deze aanbieder direct op het glas of wordt er een foto afgedrukt waarna er plexiglas voor wordt geplakt? Dat laatste geeft een professionele uitstraling terwijl het eerste nog weleens te wensen overlaat..

One response on “Foto op plexiglas

Leave a Reply

Your email address will not be published.