Foto’s in baklijsten als muurdecoratie

Decoraties aan de muur bepalen samen met je interieur de sfeer van je woning. Foto’s zijn een goede muurdecoratie. Vaak laten foto’s iets persoonlijks zien, een mooi moment in je leven, iets waar je trots op bent of gewoon iets waar je graag aan herinnerd wordt. Foto’s kunnen op verschillende wijze afgedrukt worden. De meest voorkomende en meest bekendste is natuurlijk die op fotopapier. De foto kun je daarna inlijsten in een mooie fotolijst geheel passend in de stijl van jouw interieur. Uiteraard is het ook mogelijk om de foto af te laten drukken op ander materiaal. Hout, aluminium en canvas zijn erg populair de laatste tijd. Het is weer eens wat anders aan de muur en erg gezellig.

Foto op canvas

Een foto op canvas af laten drukken is al vele jaren een groot succes. Een canvasdoek geeft net even wat extra’s aan de foto’s en oogt als een waar schilderij aan de muur. Door de structuur van het doek krijgt de foto een mooi, rus effect en komt deze echt tot leven.  Je kunt vaak zelf de dikte van het canvas doorgeven en de canvasdoeken zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Er zijn ook canvasdoeken die speciaal geschikt zijn voor buitengebruik en dus tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere foto’s als een collage op een canvas te laten drukken. Je kunt er dus iets geheel naar jouw smaak van maken.

Canvas inlijsten

Vind je het canvasdoek echt speciaal en wil je deze als echte eyecatcher aan de muur hangen ter decoratie? Dan is het inlijsten van jouw canvas een superleuk en origineel idee. De canvasdoeken worden ingelijst in zogenaamde baklijsten. Een baklijst is, zoals de naam al doet vermoeden, een soort houten bak waarin de lijst gemonteerd wordt. Het geeft je canvas stijl, klasse en allure. Dat komt doordat er ruimte tussen de lijst en het canvas zit. Dit doet vermoeden dat de canvas zweeft in de lijst en geeft een geweldig resultaat. Jouw foto wordt op deze manier een echte eyecatcher en ieders oog zal dan ook getrokken worden naar deze mooie decoratie aan jouw muur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.