Mode trends voor jouw shoot

Iedereen heeft wel eens een fotoshoot. Er zijn namelijk veel verschillende shoots. Zo heb je zakelijke portretfoto’s, familiefoto’s of misschien wel een gezellig dagje met een vriendinnenshoot. Maar wanneer je zo een shoot in gaat wil je natuurlijk wel leuk gekleed zijn, goede make-up op hebben en natuurlijk moet je haar goed zitten. Daarom een aantal leuke mode trends die jouw shoot kunnen opfleuren!

Kleding

Iets wat je in de zomer van 2016 veel gaat zien en zeker in je kast moet hebben zijn rouches. De romantische jurkjes ga je overal terug zien! Wat ook zeker in je kast moet hangen zijn jurkjes of shirtje met cut-out schouders. Ze zijn nu overal al te zien, maar vooral in de zomer ga je ze overal tegenkomen.
Wat je waarschijnlijk al in je kast hebt hangen zijn verschillende items van denim. Deze trend is nog zeker niet over hij veranderd alleen een klein beetje. Lichtgewicht denim wordt het deze zomer.
Ook deze trend is al even bezig. Je ziet ze al veel, de geruite blouse. Je mag alleen nog iets extremer gaan. De ruitjes mogen nog veel groter. De grove ruit moet je hebben!
Als je een leuke accessoire wil voor op de shoot mag je zeker een felgekleurde tas meenemen! Tassen in felle kleuren mogen overal gezien worden.

Haar

De trends voor 2016 voor het haar hebben een aantal leuke variaties. De lob is natuurlijk al even bekend. Maar deze mag nu ook in combinatie met een pony. Ook hier heb je nog keus in. Je kan kiezen voor een extra korte pony, maar een lange tot aan je ogen is ook zeker niet verkeerd. Een variant op de pony zoals een schuine pony die wat langer is, zie je ook nog veel terugkomen. Wanneer je je haar vast wilt kun je gaan voor de twee knopjes of de hoge strakke paardenstaart. Er zijn weer een hoop verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Ook de vlechten mogen nog steeds. Wel mag die iedere keer een wat extremer.

Make-up

De kleur die we zeker terug gaan zien deze zomer is kobaltblauw. Deze kleur is al op verschillende catwalks verschenen. Het gaat er vooral om dat de kleur het oog accentueert en om gewoon een leuk kleurtje toe te voegen zonder er teveel over na te denken. De kleuren voor op de lippen zijn alles behalve neutraal. De lippen mogen goed gezien worden met de kleuren: roze, oranje, crimson en rood.

Wanneer je een vriendinnenshoot doet is het natuurlijk wel leuk als alles een beetje bij elkaar past. Dus stem van te voren eventjes af welke stijl kleding jullie gaan dragen, zodat ze niet teveel uit elkaar liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.