Nieuw in portfolio: WoodWest houten zonnebrillen

Een houten zonnebril goedkoop kopen doe je online. Ben je op zoek naar een mooie houten zonnebril? Goedkoop zonnebrillen kopen doe je bij Woodwest.nl. Wij hebben een ruim assortiment met houten zonnebrillen. Goedkoop vinden wij belangrijk: wij vinden dat je niet heel veel geld hoeft te betalen om er trendy uit te zien. Daarom word je zonnebril ook gratis naar het door jou opgegeven adres verzonden.

Houten zonnebril: goedkoop en trendy

Houten zonnebrillen zijn dé trend van 2014. Vorig jaar zag je al enkele trendsetters met een houten zonnebril lopen, maar deze zomer lopen we volgens vooraanstaande modebladen allemaal met een mooie houten zonnebril. Goedkoop een zonnebril kopen kan bij ons. Wij hebben verschillende prachtige zonnebrillen in ons assortiment die een houten montuur hebben. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen om er hip en trendy bij te lopen.

Met een mooie houten zonnebril bescherm je niet alleen je ogen, maar je ziet er ook super cool uit. Houten zonnebrillen staan mooi bij zowel mannen als vrouwen. Je kan een houten zonnebril overal dragen: op vakantie, op een terras of als je gewoon lekker door de stad loopt met je vrienden. Iedereen zal jaloers zijn op jouw hippe houten zonnebril.

Een houten zonnebril goedkoop kopen

Wij hebben een ruim aanbod houten zonnebrillen. Deze kan je goedkoop kopen, want alle houten zonnebrillen in ons assortiment hebben een vaste lage prijs. Een houten zonnebril ziet er niet alleen heel stijlvol uit, maar is ook lekker licht. En dat is fijn, want je wilt natuurlijk niet met een zware bril rondlopen als het warm is. Het gewicht van een zonnebril met een houten montuur is vergelijkbaar met dat van een zonnebril met een montuur van kunststof of metaal.

 

De glazen van onze goedkope houten zonnebrillen hebben een zonbescherming met UV400. Dit betekent dat je ogen goed worden beschermd tegen schadelijke straling en tegen vervelende invloeden van buitenaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.