Selfie Stick

Met een grote groep op de foto? Maar wie maakt de foto dan? Of geen zin om te rennen vanwege een timer? De Magic Shaft selfie stick is heel handige tool als je met een grote groep een foto wilt maken. Dus nu heeft u geen last meer van dat probleem. U kunt met de gehele groep gemakkelijk op de foto. Tech66 heeft een uitgebreid assortiment aan Slefie Sticks en andere foto accessories voor Smartphone en tablet. Kijk snel in de webshop van Tech66.

Geen onmogelijke houdingen meer met de selfie stick

Nooit meer hoeven rennen als u uw mobiel of camera op timer heeft gezet. Dus u staat ook scherp op de foto en niet als een waas door het rennen naar de groep. U hoeft niet meer in onmogelijke houdingen te staan om iedereen op de foto te krijgen. De selfie stick is 22 centimeter lang en kunt u uitschuiven tot wel 95 centimeter. Daardoor kunt u de stick uitschuiven om de gehele groep of voorwerp op de foto te krijgen.

Vanuit meerdere hoeken een selfie

Vanwege de roteerbare bevestigingsclip kunt u uit verschillende hoeken een selfie maken of om mee te filmen. U kunt de selfie stick in de juiste hoek zetten. Zo is het heel gemakkelijk om een foto te maken. U kunt ook de stick gebruiken om mee te filmen. Voor beelden uit een ander perspectief wat u zonder de stok niet zou kunnen bereiken.

De stick is handig mee te nemen

De selfie stick is gemaakt van licht materiaal zo kunt u gemakkelijk de stick mee nemen. Gaat u op vakantie dan kunt u hele mooie foto’s en of video’s maken met hulp van de stick. Wilt u filmen tijdens optreden van uw favoriete band? Gebruik uw selfie stick, zo kunt u gemakkelijk een gedeelte van optreden filmen. De stick kunt u heel gemakkelijk en snel vergroten en verkleinen dus is makkelijk mee te nemen in uw tas en snel bruikbaar.

Geschikt voor verschillende apparaten 

De stick is geschikt voor telefoons of digitale camera’s. U kunt uw mobiel die ongeveer 55 millimeter en 85 millimeter gemakkelijk bevestigen. Zo hoeft u geen speciale selfie stick te zoeken die u kunt gebruiken voor uw mobiel of digitale camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.